Extremt kul på Ribersborgsstranden i Malmö!

Posted by on 15 maj, 2013

DSC 0222

Grattis alla skåningar. Nu har ni världens chans att testa min älskade NMT-träning på Ribban i Malmö. Boka lördagen den 1 juni klockan 10.00 för då är det stor och gratis prova-på-dag vid Ribersborgsstranden. Allt featuring mig, jag kommer självklart att vara på plats och stråla som en sol och prata om min bok Extremt Kul och om hur jag själv gick från otränad soffpotatis till vältränad trebarnsmorsa.
Självklart skulle jag bli fullkomligt överlycklig om mina gamla klasskompisar, barndomskamrater, grannar och kollegor från Kvällsposten och Allas Veckotidning kunde dyka upp. Så kom, bara kom! Jag kan hålla handen.

943565 167368993423420 1014522166 n

Kom och testa det här med Nordic Military Training, anmäl dig och gärna en vän eller två, eller varför inte morsan eller farsan, de behöver väl också komma igång litta?
Vi kommer att köra ett roooulet träningspass på cirka 75 minuter där du kommer att få en inblick i hur det är att träna med NMT. Jag har ingen aning om hur instruktörerna tänker lägga upp det, men jag kan utlova mycket svett, skratt, utmaningar och sköna närkamper.
Plats: Vi samlas vid Ribersborgsstranden, stora parkeringen vid T-bryggan – korsningen Limhamnsvägen/Grönvångsgatan.
Tid: 10.00.

Det är såklart gratis att prova på ett träningspass. Och alla kan vara med. Alla! Du är välkommen oavsett om du är otränad eller vältränad, nivån anpassas efter dina förutsättningar. Anmäl dig genom att klicka på länken nedan direkt och ta det första steget mot att komma igång med din träning.
Vi tränar utomhus i alla väder och erbjuder en varierande träning med fokus på både styrka och kondition.
Välkommen att testa Träningen som gör skillnad för alla!

Klicka här för att anmäla dig.

DSC 0250

2 Kommentarer till Extremt kul på Ribersborgsstranden i Malmö!

  1. Christel Österlind Sartz

    Hoppas där är plats. Har inte tränat på flera år så jag är en riktig rookie 😀

    hejhej

  2. Hillevi Wahl

    Hej Christel. Såg inte detta innan träningen – kom du dit och tränade? Du måste berätta hur det gick! Nu är Malmö i full gång igen. Så det är bara att köra med dem – eller i Lund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *