Frågor & Svar

I dag var det lätt att andas

I dag var det lätt att andas. Det går framåt med astmasprayandet och rutinerna. Och det är klart att det hjälper att det nästan var mildvinter, bara sex minus. Har du alltid haft ansträngningsastma? undrade någon. Nej, eller rättare ja, förmodligen. Men jag har aldrig vetat om det – för jag har aldrig ansträngt mig. … Continue reading »

Kategorier: Frågor & Svar, Träning | Leave a comment

Var finns NMT i Sverige?

Jag har fått frågan var man kan träna NMT i Sverige – och jag håller med om att det inte är helt solklart att hitta på nordicmilitary.se hemsidan. Men högst upp – där det kanske står Stockholm förinställt så finns en liten pil och trycker man där kommer det upp en rullgardin med alla städerna. … Continue reading »

Kategorier: Frågor & Svar, Nyheter, Träning | Leave a comment

Liselotte kör 22 mil för att vara med på Extremt kul!

”Hejsan! Jag vann din bok i utlottningen som du hade nyligen och läste den med stor behållning. Stort tack för den! Tänker på er NMT:are när löprundan är dåligt plogad eller jag får pulsa i snön tidigt på morgonen på väg till jobbet. Inget att gnälla över när man jämför med er träning. Men nu … Continue reading »

Kategorier: Frågor & Svar, Nyheter, Träning, Turnén | Leave a comment

Vad ska man ha på sig?

Fråga: ”Du, Hillevi, kan man önska sig ett inlägg? Skulle du kunna skriva lite om vad du har för kläder vid olika väderlek? Jag är grymt pepp inför NMT-uppstarten i morgon kväll (skräckblandad förtjusning ungefär) samtidigt som jag funderar på vilka kläder som passar nu – och hur man ska klara sig när det blir … Continue reading »

Kategorier: Frågor & Svar, Kläder, Träning | 4 Kommentarer

Åtta frågor om Extremt kul i Västerås

Västerås tidning har gjort en halvsida med åtta frågor innan vi kommer till Västerås i dag. Kul! Hela intervjun kan ni läsa om ni klickar här, och de 8 frågorna finns självklart på sidan 8.

Kategorier: Frågor & Svar, Nyheter, Pressklipp, Träning, Turnén | Leave a comment

Hur mycket kostar det i Täby?

”Låter kul med rookiecamp i Täby! Hur får jag mera info om tider och kostnader? Ulrika” Svar: Det finns tre olika prisklasser i Stockholm. Beroende på hur ofta du vill träna. Priser för vanlig NMT-träning hittar du här. Priser för rookiecamp i Stockholmsområdet hittar du här. Tiderna är inte helt klara än. Men om du … Continue reading »

Kategorier: Frågor & Svar, Nyheter, Träning | 1 Comment