Ha tålamod, sa läkaren

Posted by on 15 mars, 2013

Talamod

Min läkare ringde i dag och sa att ännu en omgång med provresultat var klara. Som vanligt hade jag bra värden. Efter alla prov och röntgenundersökningar så måste jag snart acceptera att jag förmodligen är Sveriges friskaste människa.
”Men tröttheten då?”
”Du måste ha tålamod”, sa läkaren.
Åh. Tålamod. Det har aldrig varit min bästa gren.

2 Kommentarer till Ha tålamod, sa läkaren

  1. Marlene

    Blodprover i all ära… men har man kollat din sömnkvalité? Jag hade ingen aning om att jag sov dåligt, men jag var supertrött jämt och kunde lixom aldrig sova ut. Så jag fick sova på sömnlabb och man såg att jag inte alls sov så gott som jag trodde. Du kanske skulle kolla det?

  2. Hillevi Wahl

    Nej, gud. Det vågar jag inte kolla. Jag har alltid sovit dåligt. En gammal krigsskada från alkisbarndomstiden. När jag sedan fick barn vaknade man ju stup i kvarten och det där lever kvar. Men jag gör allt jag kan för att sova bättre – motion funkar ju rätt bra, när jag är frisk nog. Familjen brukar låta mig sova också, för de vet hur viktigt det är. Tack för omtanken!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *