Humor

Gratis e-bok om Träningsglädje!

Just nu går jag igenom en period av tacksamhet. Och lycka. Över att mitt liv blev som det blev – och att jag blev den jag är i dag. Men det har verkligen inte varit någon självklarhet. Precis som många andra har jag gått igenom en stor del av livet och aldrig riktigt känt att … Continue reading »

Kategorier: Humor, Nyheter, Träning | Leave a comment

Fredagsmys à la NMT

Foto: NMT

Kategorier: Humor, Träning | Leave a comment

Hoppbacken och drömgänget, yippieyey!

”Jag känner mig lycklig!”, sa Malin när hon släppte av mig hemma. Och det gör banne mig jag också. Vilket kanonpass, Jens A Dahle! Vilket rookiegäng! Vilket jädrar anamma! Vilken skönhet! Lycka! Vi fick bekanta oss med hoppbacken och trots svindel, andnöd och mjölksyra så gav alla precis allt. Hela tiden. Det är en helt … Continue reading »

Kategorier: Humor, Träning | Leave a comment

Ni vet väl att NMT finns i Täby också!

Sjävlklart går det att prova på alldeles gratis även i Täby. De håller till vid Ensta krog och tränar måndagar och onsdagar med start kl 18.30. Här finns karta så ni hittar rätt. Och så här ini bombens roligt har de i Täby. (Foto: Marie Neumann/NMT) Jajjemän. Här får vi snygga armar till baddräktssäsongen. Åhej! … Continue reading »

Kategorier: Humor, Träning | Leave a comment

Ha tålamod, sa läkaren

Min läkare ringde i dag och sa att ännu en omgång med provresultat var klara. Som vanligt hade jag bra värden. Efter alla prov och röntgenundersökningar så måste jag snart acceptera att jag förmodligen är Sveriges friskaste människa. ”Men tröttheten då?” ”Du måste ha tålamod”, sa läkaren. Åh. Tålamod. Det har aldrig varit min bästa … Continue reading »

Kategorier: Humor | 2 Kommentarer

The NMT-way

Kategorier: Humor, Träning | Leave a comment

Mitt tacktal!

Apropå guldbaggegalor och annat – jag har funderat på hur jag själv skulle skriva ett tacktal. Ett bra, ett med innehåll, inte bara ”jag tror jag skiter på mig”, som någon tydligen sa. (Jag orkade inte ens titta på hela galan så dåligt var det.) Hans Alfredson höll det finaste talet, och struntade i alla … Continue reading »

Kategorier: Humor, Träning | Leave a comment

Coola rullskridskoungar!

Kategorier: Humor | Leave a comment

Dagens roligaste citat

”Är man bara tillräckligt arg så går allt”. (NMT-instruktören Håkan).

Kategorier: Citat, Humor, Träning | Leave a comment

Hur gick det för kvinnan med de rosa latexhandskarna?

Hur gick det då för kvinnan med de rosa latexhandskarna i Västerås? undrar vän av ordning. Jodå, det gick alldeles förträffligt. Så här skriver Irina själv på sin utmärkta blogg – läs den gärna! – som heter Den glada motionären: ”NMT, my cup of tea. Sådärja. Lite extra tid, så då kan jag skriva ett … Continue reading »

Kategorier: Humor, Träning, Turnén, Veckans NMT:are | 2 Kommentarer