Jag missade Västerås – och skidskytte!

Posted by on 16 februari, 2013

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Hög feber, tappad röst och jobbig – för att inte säga dödlig – hosta. Sådant kanske man inte vill se i en NMT-företrädare, tänkte jag. I ett anfall av visdom, i går kväll. Var det verkligen så smart att smitta ner folk i Västerås också? Och vi som hela tiden framhåller att man INTE ska träna när man har feber och ont i halsen. Skulle jag stå där och se ut som en vandrande bakteriehärd medan jag förespråkade träningsglädje och frisksport?
Njae. Va?
”Nej, stanna hemma och krya på dig!”, sa NMT-Anna.
Vår egen stormamma som tar hand om alla.

Så jag fick försöka ta det lugnt, och avvakta rapporterna från dagens NMT-prova-på-pass i Västerås. De var rätt samstämmiga, det hade varit en glad samling människor i blå och gröna västar som hade kommit för att lyssna och träna. Några var lite besvikna för att jag inte var där – men Anna lovade att vi ska styra upp ett nytt tillfälle när jag kan vara med och hålla en kort föreläsning och träna järnet i gurkstan.
”Det gick jättebra, vi lät alla fyra instruktörerna köra varsin del av passet och vi avslutade med skidskytte.”
Skidskytte! Nämen, vafanken! Nu missade man ju det också. Attans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *