Jubel i bröstet, heja Marléne och bästa gänget!

Posted by on 6 april, 2013

Alldeles nyss var min vän Marléne Rindå och hennes Martin här för att hämta upp lite böcker. Marléne och Martin har gått ner 76 kilo tillsammans! Om detta kan du läsa här.

Marlene

Numera är Marléne en peppande viktväktarkonsulent och har fått ihop ett gäng på inte mindre än 36 viktväktare som ska springa sitt första lopp i maj. Hon hade frågat om någon kunde bidra med något till goodiebagarna efter målgång – och jag ville gärna sponsra med lite roliga kåseriböcker ”Tjocka tanten rockar fett”, hälsotidningar och annat.

Bild

”För de flesta är det ju deras första lopp någonsin! Och det är så häftigt att få vara med på deras resa. Det riktigt lyser i deras ögon när de berättar att du har varit ute och sprungit två gånger den här veckan. Men jag säger ju det till dem: Ni kan springa, hoppa eller krypa, det har ingen betydelse, bara ni tar er i mål”.
Jag blir alldeles rörd när jag hör det där. För jag minns så väl mitt livs första lopp. Vid 45 års ålder fick jag min första medalj någonsin – jag som inte ens trodde jag kunde springa.
För det handlar inte om tider och utrustning. Inte egentligen. Det handlar om att hitta glädjen och känna jublet i bröstet när man kan springa. Heja!

En kommentar till Jubel i bröstet, heja Marléne och bästa gänget!

  1. Marlene

    Precis så är det! Tack fina du för alla böcker 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *