NMT-låtlistan – här är den!

Posted by on 4 december, 2011

NewImageJag har fått hjälp av mina NMT-kompisar att göra en skön springlåtlista. Varsågoda, här är den, en lite tidig julklapp, hohoho!
Tack till: Nina, Carin, Kent, Lotta, Andreas, Maria, Sofie, Malin och Rille!

6 Kommentarer till NMT-låtlistan – här är den!

 1. maria carelius

  den fungerade perfekt får dagens lite gå fort pass….:)

 2. Eva

  Åh! Har inte tillgång till Spotify på jobbet, men bara att se att Moves like Jagger är med så är det här min nya favoritspellista! 🙂

  • Hillevi Wahl

   Coolt. Det är verkligen en störtskön låt. Man blir glad. Dansglad.

 3. Nina

  Perfekt! Jag snodde en del låtar från denna till min cirkelträning som jag kör på lunchen på torsdagar med mina arbetskamrater. Tänk er ett gäng helt olika personer allt från vältränade 30 åringar till 65 åriga gråa ingenjörer som står och kör biceps till ”I’m sexy and I know it”. Hade svårt att låta bli att le 🙂

 4. Hillevi Wahl

  Man blir sexig av att träna! Och det är något väldigt grundläggande sexigt med att träna i naturen, också. Man är väl i sitt rätta element, kantänka.

 5. Sirkka Rothzén

  Hej, det här träningssättet käns riktigt bra. Själv har jag mina ställen på hundpromenaden där jag tränar. (armhävningar mot träd, solhälsning m.m.)
  Skall starta ett projekt där psykiskt funktionsnedsatta får möjlighet att förbättra/uppmärksamma sin FYSISKA HÄLSA. Det handlar om arbete på 25%. (+ 50% i kommunen)Detta ska göras i studiecirkel form och det blir i huvudsak ”prova på” aktiviteter. Önskar därför vidare kontakt med Hillevi Wahl.
  Ägare till projektet är RSMH Distrikt Jönköpings Län

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *