Om Hillevi

Foto: Juliana Wiklund:Morethanwords.seHillevi Wahl, född 1965, är journalist, krönikör, författare och omtyckt föreläsare. Under många år jobbade hon på Sveriges största tidningar: Expressen, Kvällsposten, Dagens Nyheter, Aftonbladet och Svenska Dagbladet. I dag bor Hillevi på Kungsholmen i Stockholm och i Roslagens skärgård på somrarna. Hon skriver regelbundet krönikor i bl a Metro, Kommunalarbetaren och Allas Veckotidning.

Hillevi Wahl har tidigare utgivit kåserisamlingarna En fuskmammas bekännelser (2004), Från fuskmamma till supermamma (2005), Tjocka tanten rockar fett (2006), Hjälp, jag ska bli tvåbarnsmamma (2007) samt de två självbiografiska romanerna Kärleksbarnet (2006) och Hungerflickan (2010).
Hon har även medverkat i antologin Till alla mammor (2009).

Mer om Hillevi hittar du förstås i hennes blogg : hillevi.nu 

Foto: Juliana Wiklund:Morethanwords.se


7 Kommentarer till Om Hillevi

 1. Hillevi Wahl

  Jag kollar upp det och ser till att de tar kontakt med dig så fort som möjligt. Du kan komma vid vilket träningstillfälle som helst, skulle jag tro. Men som sagt – jag kollar!

 2. Hillevi Wahl

  Hej Jasmine. Jag har skickat en ny påminnelse till högsta ort. Det kan ha varit påsklovet som kom emellan. Nu ska du få besked.
  /Hillevi

 3. Madeleine

  Hej Hillevi! Jag, min kompis och du pratade lite i omklädningsrummet innan träningen här i Kalmar. Hann inte säga hej innan jag stack men vill tala om att jag tyckte det var superkul! Sen är inte mina ben nådiga att ha att göra med idag…. Fast en bidragande orsak till det kan ju vara att vi hade firmafest med dans sen på kvällen… 😛 Men vet du varför det inte går att komma in på NMT:s hemsida? Uppdatering, eller?

  Ha det så gott!

  Hälsningar Madde

 4. Hillevi Wahl

  Hej. Hemsidan var nere alldeles kort. Nu ska den funka bra igen. Och vad kul att du gillade träningen! Hoppas vi ses fler gånger.

 5. Anna Nygård

  hej undrar om jag skulle kunna få länka till din NMT-blogg på vårt företags intranät. De ska skriva om mitt intresse för NMT och då tänker jag att din bok och blogg kan bli inspiration för andra att pröva NMT.

 6. Hillevi Wahl

  Självklart får du det! Det är bara roligt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *