Platser kvar på rookie-campet!

Posted by on 25 augusti, 2013

DSC 0257

En fågel viskade i mitt öra att det finns platser kvar på rookie campet som börjar i september. Och jag har ju skrivit en hel bok om hur vansinnigt livsavgörande de där tre månaderna på rookie campet var för mig. Boken heter naturligtvis precis som bloggen ”Extremt kul!” om någon skulle ha missat det. Och det säger väl lite om hur jag uppfattade de där tre första månaderna i NMT-familjen.
Visst, det var tufft, men det var så ini bängen rooooligt så oftast märktes det knappt att vi faktiskt intensivtränade, förrän efteråt, dagen efter, när musklerna berättade för oss vad vi faktiskt hade åstadkommit.

Rita  vinnaren

Jag har ju kört rookie camp två gånger. Det första 2010 när jag var helt otränad. Och då menar jag totalt otränad. När jag inte hade en enda fungerade muskel i kroppen. Då var campet en totalförvandling för mig. En revolution. Både kroppsligt och mentalt. För visst gick jag ner tio kilo och fick en vältränad kropp och kunde springa milen för första gången i hela mitt liv – men den största förändringen tror jag ändå var innanför pannbenet. För alla dessa rädslor och nej-det-kan-jag-inte-hangups som jag hade haft i huvudet – de var plötsligt borta. Nu finns det nästan ingenting jag inte kan göra. Visst är det märkligt?

Mitt andra rookie camp körde jag i våras, som ett slags rehabilitering efter en sjukdomsplågad vinter. Jag trodde lite fördomsfullt att det skulle vara för lätt för mig. Och att jag inte alls skulle få sådana fantastiska resultat som första gången.

Men jag hade fel. För mina resultat blev fantastiskt mycket bättre denna gång, trots att rookiecampet är något mer låginstensivt än den vanliga träningen. Så jag kan varmt rekommendera rookie camp även för den som inte har tränat på ett tag av olika anledningar och vill ta det lite lugnt i början. Rookie camp är alltid att få VIP-behandling. Alltid.

Blev du lite sugen nu? Tycker du att du är värd att få börja ta hand om dig själv? Vill du springa ikapp din egen dröm? Är du en liten G.I.Jane längst inne?
Då tycker jag att du ska anmäla dig till höstens rookiecamp. Och det gör du genom att klicka här.

249101 616363151708854 1956643208 n

Självklart tycker jag att du ska köpa boken Extremt kul också. Och få massor av pepp, insidertips och kärlek. Det gör du genom att klicka här. Eller här, om du vill ha den i pocket.
Heja dig!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *