Pressklipp

Lyssna: Långt inslag i Malmökanalen i dag!

Kategorier: Pressklipp | Leave a comment

Lite pressklipp

Tidningen Iform och Södermanlands nyheter har tipsat om två av mina böcker. Pocketupplagan av Extremt kul och Experimentet. Kul!

Kategorier: Nyheter, Pressklipp | Leave a comment

NMT gör dig yngre!

Jag sa ju att man blir yngre av att träna NMT! Lisen Henretta är ett lysande energiknippe, med eller utan pannlampa. Läs om hennes föryngringsförvandling i Expressen i dag.

Kategorier: Nyheter, Pressklipp | 2 Kommentarer

Jag säger ju att det är roooligt!

Hela artikeln kan ni läsa genom att klicka här.

Kategorier: Nyheter, Pressklipp, Träning | Leave a comment

Klart man ska göra kullerbyttor över en kompis!

Här är ett reportage om NMT i tidningen Svensk Idrott, tidningen för 600 000 ideella ledare i svensk idrottsrörelse. Färgstarka och härliga Camilla syns i förgrunden. Foto: Karin Friis

Kategorier: Nyheter, Pressklipp, Träning | Leave a comment

Spring dig frisk från depression

På måndag ska jag vara huvudföreläsare under Psykiatrins vecka i Norrbotten. Närmare bestämt i Luleå. Detta kan ni läsa om här. Rubriken är Träning läker själen – och just därför så publicerar jag en krönika från Metro i sin helhet här och nu. Väl värd att fundera på igen: Spring dig frisk från depression Kan … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Pressklipp, Träning | Leave a comment

Hur klena kan stockholmarna rimligtvis vara?

Här är dagens Metrokolumn, som återigen tar avstamp i BAMM, med rubriken ”Hur klena kan storstadsbor vara?” Så här börjar den: ”Nu är jag hemma igen från mitt äventyr med BAMM, Björkliden Arctic Mountain Marathon, en tvådagars fjällorienteringstävling som räknas som en av de tuffaste och mest utmanande i Sverige. Och det var precis en … Continue reading »

Kategorier: Pressklipp | Leave a comment

Metrokrönikan: Fjället är mitt livs utmaning

Höstens första Metrokrönika handlar om helgens utmaning! Nu är det bara en dag kvar. Den börjar så här: ”I helgen står jag inför mitt livs utmaning. Då går startskottet för en av Sveriges tuffaste tävlingar, Björkliden Arctic Mountain Marathon, BAMM. Det är en tvådagars fjällorientering för tvåmannalag med övernattning. Vi har fått välja på att … Continue reading »

Kategorier: Pressklipp, Tävlingar | Leave a comment

Dagens glada överraskning

I Allas Veckotidning.

Kategorier: Pressklipp | Leave a comment

Aftonbladet – Härligt Hemma: Fem frågor om Extremt Kul

Kategorier: Pressklipp | Leave a comment