Rookie camps även i Lund och Sundsvall!

Posted by on 5 augusti, 2013

Nmt host 2013

”Tak är överskattat, tycker allt fler träningssugna. Att jympa, springa, lyfta, krypa och åla sig fram utomhus, på egen hand eller i grupp, är hetare än någonsin.”

Så har det låtit i nyhetsrapporteringen de senaste dagarna. Och alla vi som tränar NMT fattar precis.
Det ska sägas med en gång. Somliga av oss har latat oss igenom sommaren, på sin höjd tagit ett och annat glädjeskutt. Andra har sprungit, cyklat och simmat det ena ultraloppet och bergsloppet efter det andra. Vi är som folk är mest, vi NMT:are.
Men hur det än är med dagsformen så är de flesta av oss i alla fall extremt laddade för att köra igång med NMT på riktigt igen!
Och jag vet att det är många kompisar som hukar i buskarna och så himla gärna skulle vilja bli en av oss – men inte riktigt vågar. Ge dem en hand i ryggen, eller ge er själva en liten hand i ryggen om ingen annan gör det – och se till att så många som möjligt kommer till höstens stora prova-på-pass.
?Har du vänner som vill testa träningen så bjud in dem! Prova-på-passen på de olika orterna är:
?Västerås 17 augusti
?Sundsvall 24 augusti
?Stockholm 24 augusti
?Jönköping 24 augusti

Klicka på staden ovan för att få mer information om var och exakt tid.?
?I höst startar också nya Rookie Camps. Vi kommer köra i Stockholm och Jönköping som vanligt, men i år satsas det på rookie camp även i Sundsvall och Lund! Ta chansen att komma i ditt livs form.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *