Tävlingar

Tjejmilen nästa!

Efter BAMM kommer nästa utmaning: Tjejmilen. Jag hade som mål att springa under 60 minuter i år, men det får jag nog inse att jag är i för dålig form för. Så jag springer för livet i stället, för mitt eget hälsosamma kvinnoliv, och för alla andra tjejers liv – och för flickors rättigheter, inte … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Tävlingar | Leave a comment

BAMM 2013 i bilder

BAMM 2013 var inte som BAMM 2012. I år bommade vi en kontroll, valde helt enkelt att inte ta två timmar till på fjället i isande blåst och regn och halv storm. Men så här efteråt är det surt. Om och om igen tänker jag hur vi borde ha gjort. Inte minst mentalt. Vi borde … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Tävlingar | Leave a comment

Mingel från BAMM

En kompis skickade en annonstidning från Kiruna – och vem tittar fram på mingelsidan från BAMM 2013 – om inte jag och parhästen Charlotte Fernvik. Jag har inte riktigt fått huvudet klart att skriva om äventyret än. Men jag ska. Jag lovar.

Kategorier: Träning, Tävlingar | Leave a comment

Söder Runt – lite rörigt och varmt men vackert.

Veckans lopp var Söder Runt. Ett alldeles nytt lopp, tio kilometer runt hela vackra Södermalm. Zandra och jag hade anmält oss direkt när vi hörde talas om det. Men vi skrattade lite åt de långa-långa-långa mailen från tävlingsledningen. De bad oss bland annat komma i väldigt god tid för att de skulle kunna hinna dela … Continue reading »

Kategorier: Träning, Tävlingar | Leave a comment

Jubel i bröstet, heja Marléne och bästa gänget!

Alldeles nyss var min vän Marléne Rindå och hennes Martin här för att hämta upp lite böcker. Marléne och Martin har gått ner 76 kilo tillsammans! Om detta kan du läsa här. Numera är Marléne en peppande viktväktarkonsulent och har fått ihop ett gäng på inte mindre än 36 viktväktare som ska springa sitt första … Continue reading »

Kategorier: Träning, Tävlingar | 1 Comment

Tummarna upp!

Underbara vännen Camilla hittade en bild på Premiärmilens bildspel. Hon visste nog att jag behövde få se den i dag. Tack Camilla!

Kategorier: Tävlingar | Leave a comment

Tjejmilen – för flickors rättigheter

Det kom ett mail: ”Hej Hillevi! Även om våren är ovanligt trögstartad i år börjar det bli hög tid att tänka på årets omgång av Tjejmilen! Som vanligt står Plan som förmånstagare och fokus ligger på vår kampanj för flickors rättigheter: Because I am a Girl. Vi hade en fantastisk, om något blöt, dag på … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Tävlingar | Leave a comment

Vi sprang hela vägen!

Tänk att man kan bli så ini bängen lycklig över att springa ett lopp. Jag fattar det fortfarande inte, kan bara konstatera att det aldrig slår fel. Förra söndagen sprang jag ju årets första lopp – efter en närmast katastrofal träningsvinter. Och då var jag yabbadabbadoolycklig bara för att jag lyckades ta mig runt de … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Tävlingar | 2 Kommentarer

Tjolahopp – lite lopp!

Att springa lopp är bland det roligaste som finns. Det är verkligen en helkroppsupplevelse under själva dagen, med atmosfären, banan och folkfesten. Därför försöker jag sprida mina gracer och ta lite nya lopp och lägga dem till gamla favoriter. Snart kommer ju värmen och vi loppknarkare kan gå all in. Barnen är som vanligt otroligt … Continue reading »

Kategorier: Tävlingar | Leave a comment

Årets första lopp!

I dag var det dags. Årets första lopp, Två sjöar runt i Sumpan. Jag hade verkligen fjärilar i magen innan. Hur skulle det gå, hur skulle det gå. Jag har ju knappt kunnat träna över huvud taget sedan i oktober. Oktober! Fattar ni hur länge det är? Och springa har jag gjort ännu mindre. Risken … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Tävlingar | Leave a comment