Turnén

Rookie camps även i Lund och Sundsvall!

”Tak är överskattat, tycker allt fler träningssugna. Att jympa, springa, lyfta, krypa och åla sig fram utomhus, på egen hand eller i grupp, är hetare än någonsin.” Så har det låtit i nyhetsrapporteringen de senaste dagarna. Och alla vi som tränar NMT fattar precis. Det ska sägas med en gång. Somliga av oss har latat … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Turnén | Leave a comment

Varmt, roligt och soligt i Malmö

I helgen hade vi ett stort prova-på-pass på Ribersborgsstranden i Malmö, även kallad Ribban. Och ribban hade lagts högt. Drygt sjuttio människor hade anmält sig – men hur många skulle dyka upp? Det är alltid ett visst bortfall – många får förhinder eller får kalla fötter i sista stund. ”Sextio”, gissade jag kaxigt. Det var … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Turnén | Leave a comment

Stort i City inför Malmö-NMT-eventet!

Kategorier: Nyheter, Träning, Turnén | Leave a comment

Extremt kul på Ribersborgsstranden i Malmö!

Grattis alla skåningar. Nu har ni världens chans att testa min älskade NMT-träning på Ribban i Malmö. Boka lördagen den 1 juni klockan 10.00 för då är det stor och gratis prova-på-dag vid Ribersborgsstranden. Allt featuring mig, jag kommer självklart att vara på plats och stråla som en sol och prata om min bok Extremt … Continue reading »

Kategorier: Träning, Turnén | 2 Kommentarer

”52 år och i mitt livs form!”

Jesper Karlström skrev ett inlägg i NMT-gruppen på facebook som jag bara måste dela vidare: ”Tänk att vid (snart) 52 års ålder kunna känna att man aldrig varit i bättre form. Den känslan är fantastisk! Och då har jag inte varit någon soffpotatis innan NMT utan i omgångar genom livet kört styrketräning, innebandy, cykel, löpning, … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Turnén, Veckans NMT:are | Leave a comment

Stor prova-på-dag i Malmö!

Söndag den 14 april klockan 10.00 är det dags för vårens stora prova-på-dag för Nordic Military Training på Bulltofta Motionsanläggning. Kom och testa! Alla kan vara med. NMT kör ett roligt träningspass på cirka 75 minuter där du kommer att få en inblick i hur det är att träna med NMT. Har du velat prova … Continue reading »

Kategorier: Träning, Turnén | Leave a comment

Stor prova-på-dag i Lund!

Lördagen den 13 april är det stor prova-på-dag för Nordic Military Training i Lund. Alldeles gratis. Kom och testa den roligaste träningen som finns. Ta med några kompisar också. Nu har ni chansen att komma i ert livs form.

Kategorier: Träning, Turnén | Leave a comment

Jag missade Västerås – och skidskytte!

Ibland blir det inte som man har tänkt sig. Hög feber, tappad röst och jobbig – för att inte säga dödlig – hosta. Sådant kanske man inte vill se i en NMT-företrädare, tänkte jag. I ett anfall av visdom, i går kväll. Var det verkligen så smart att smitta ner folk i Västerås också? Och … Continue reading »

Kategorier: Träning, Turnén | Leave a comment

Stor prova-på-dag i Uppsala och Västerås!

Nu händer det massor av extremt roliga grejer med NMT. Lördagen den 16 februari är det stor prova-på-dag i Västerås och Uppsala. Jag kommer själv att vara med på prova-på-dagen och Västerås och hålla en kort föreläsning innan passet drar igång. Självklart hade jag gärna velat vara med i Uppsala också, men det är svårt … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Turnén | Leave a comment

Ännu mer bildextra!

Här kommer fler extremt roliga bilder från prova-på-dagen med NMT. Om den första vill jag bara säga att hon sa att hon hade tränat med Army fitness tidigare. Och då fick jag ju trycka till lite. Det var roligt. Om ni är sugna på att hänga med på ett rookiecamp så börjar det alldeles snart, … Continue reading »

Kategorier: Träning, Turnén | Leave a comment