Veckans NMT:are

Hej Camilla, veckans NMT:are!

Camilla Boguist är den vackra kvinnan till vänster. Hon till höger ville väl bara vara med på ett hörn. I vanlig ordning. Hej Camilla Boquist, 50, varför är Nordic ”Military Training så vansinnigt roligt? NMT känns inte som träning, vi leker! Vi busar runt med varandra i skogen i en dryg timme. Om inte det … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Veckans NMT:are | 1 Comment

Hej Elliot, 10 – veckans NMT:are!

(Bilden är från förra året.) Hej Elliot Wahl, 10 år, varför började du på NMT? Det var väl ni föräldrar som sa att jag skulle prova. Jag var lite nyfiken på vad det var som du, mamma, gjorde på träningen som du tyckte var så kul. Hur mycket tränar du, förutom på NMT? Varje torsdag … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Veckans NMT:are | Leave a comment

Hej Annika, veckans NMT:are!

Hej Annika Lignell, 34, varför är Nordic Military Training så vansinnigt roligt? Det är en kombo av att få leka utomhus i alla väder och med ett gäng roliga kamrater som pushar mig till max. Ibland skriker vi av smärta och ibland ligger vi en hög och skrattar, ibland hänger vi konstigt nog upp och … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Veckans NMT:are | 2 Kommentarer

Hej Gunnar – veckans NMT:are!

Hej Gunnar Björkman, 49, varför är Nordic Military Training så vansinnigt roligt? ”Framför allt beror det på den härliga gemenskapen och det oförutsägbara innan varje pass, att man aldrig riktigt vet vem som leder gruppen och vad passet kommer att bjuda på”. Varför går man frivilligt upp för att träna klockan sex på morgonen – … Continue reading »

Kategorier: Träning, Veckans NMT:are | Leave a comment

”52 år och i mitt livs form!”

Jesper Karlström skrev ett inlägg i NMT-gruppen på facebook som jag bara måste dela vidare: ”Tänk att vid (snart) 52 års ålder kunna känna att man aldrig varit i bättre form. Den känslan är fantastisk! Och då har jag inte varit någon soffpotatis innan NMT utan i omgångar genom livet kört styrketräning, innebandy, cykel, löpning, … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Träning, Turnén, Veckans NMT:are | Leave a comment

Hur gick det för kvinnan med de rosa latexhandskarna?

Hur gick det då för kvinnan med de rosa latexhandskarna i Västerås? undrar vän av ordning. Jodå, det gick alldeles förträffligt. Så här skriver Irina själv på sin utmärkta blogg – läs den gärna! – som heter Den glada motionären: ”NMT, my cup of tea. Sådärja. Lite extra tid, så då kan jag skriva ett … Continue reading »

Kategorier: Humor, Träning, Turnén, Veckans NMT:are | 2 Kommentarer

Fåtal platser kvar till Täby rookiecamp! Skynda!

Det finns fortfarande en chans att komma med i rookiecampet som ska börja 6 februari i Täby/Ensta krog. Men då måste ni snabba på att anmäla er. Först till kvarn gäller. Som vanligt. Klicka här för att anmäla er. (Välj Täbyalternativet.)

Kategorier: Nyheter, Träning, Veckans NMT:are | 4 Kommentarer

Plankan à la Thai! God jul önskar Anna!

Anna Enochson var den första som blev utsedd till Veckans NMT:are. Här kan du läsa om varför hon började med NMT och varför hon tycker att det är så extremt kul att träna i skogen. Hon verkar inte ha något emot att gå ner i plankan på en härlig sandstrand i Thailand heller. Inte ens … Continue reading »

Kategorier: Nyheter, Veckans NMT:are | Leave a comment

Anna – veckans NMT:are!

Jag har funderat mycket på det här med varför så många tror att man måste vara vältränad innan man kommer till Nordic Military Training. Det är ju så konstigt, som om man bantar ner sig innan man går till viktväktarna. Och jag tycker det är så synd, för jag tror att det är just för … Continue reading »

Kategorier: Veckans NMT:are | Leave a comment

Maria – veckans NMT:are!

Maria är en av de största krigare jag vet. Hon har verkligen kämpat med sina inre hjärnspöken, inte minst när det gäller löpningen. Hon har tagit sig an varje utmaning med pannbenet först. Jag är så himla glad att det äntligen har lossnat med springeriet, hennes strålande glädje är underbar att se. Hej Maria Carelius, … Continue reading »

Kategorier: Veckans NMT:are | 4 Kommentarer