Yogamarathon mot Bröstcancer!

Posted by on 20 juli, 2012

Det är inte alldeles självklart att ha en frisk kropp. Det vet alla som plötsligt fått en fot, knä eller bröst som krånglar. En av de vackraste människor jag vet, Karin Björkegren Jones, har fått bröstcancer och bloggar så fantastiskt om sin kamp och sina tankar kring dagarna med behandling och dagar utan behandling. Det är som att få hålla henne i handen igenom en spöktunnel. För hon är modig och räds ingenting. Jag känner mig helt trygg med henne. Märkligt nog. Det är så mycket jag får reda på, bara genom att läsa hennes blogg. Som det livsviktiga i att ha en bra försärking.
Har du själv det, förresten?

Karin bjorkegren

Karin har många vänner. Det märks inte minst nu. Och eftersom hon själv är yogainstruktör och uppskattad författare till många vackra böcker – så kommer hennes vänner att anordna ett yogamarathon där allting är gratis och där alla donationer går direkt till bröstcancerfonden. Ni hänger väl med?
Så här skriver Anna Fannberg, Penny Christodoulides och Viveka Blom Nygren på eventbeskrivningen:

Yogamarathon mot Bröstcancer

Som många av er vet så har vår fina vän och kollega Karin Björkegren Jones fått diagnosen Inflammatorisk Bröstcancer. Det är många som följer hennes blogg och det märks på kommentarerna att vi är många som vill hjälpa henne genom detta.

För att uppmärksamma Karins och alla andras kamp mot bröstcancer så har vi skapat ett Yogamarathon som kommer att ta plats Lördag 13 oktober 2012, på Atmajyoti i Stockholm. Från kl 08:00-20:00 är det tänkt att yogaklasserna ska avlösa varandra och att man fritt kan komma på den eller de klasser man vill. Alla lärare ställer upp gratis och deltagarna lämnar en donation i form av en summa pengar som oavkortat skänks till bröstcancerfonden i Karins namn.

Är du lärare och vill guida klass/er under dagen – hör av dig till oss. Vill du även hjälpa till med kringarrangemangen på något sätt – hör av dig till oss. Eventet håller på att ta form och växer för var dag, så vi tar tacksamt emot den hjälp som erbjuds.

Vi ses på mattan!”

Här kan du läsa mer:
www.brostcancerfonden.se/
http://yogavita-yogavita.blogspot.se/

4 Kommentarer till Yogamarathon mot Bröstcancer!

 1. Penny

  Really kind of you to spread the word and just to mention that there is a description in English too.
  We really do wish for this event to be the start of something great, big, even worldwide.

 2. marguerite hakansson

  Ni är jätte fina som följer upp med Yogamarathon mot Bröstcancer!!! Håller med om karin.. ni har inte skrädat orden.. Hon är fantastisk och som låter oss alla följa hennes kamp,,. Både lugnande och lårorikt!!
  Marguerite i Nerja

 3. marguerite hakansson

  Har ett spanskt tangent bord!!

 4. Lena Attling

  Jättetoppen att det blir en yogamarathon.

  Angående försäkring. Min erfarenhet är att man inte behöver nån extra privat sjukförsäkring.
  Jag har haft bröstcancer (14 år sen) och nu andra komplicerade besvär och behövt svensk sjukvård mycket och har verkligen blivit bra omhändertagen.

  PEACE LOVE & UNDERSTANDING

  Lena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *